Cassola de vedella amb verdures
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   30’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   2,20€  | 
 
Un guisat ràpid de fer. Es pot acompanyar d’un arròs basmati o unes patates al forn.
Ingredients per unes 6 persones:  800 grams de vedella (bistec o llata), 1 ceba,
2 pebrots vermells, 1 pebrot verd, 1 bròcoli, 4 grans d’all, oli d’oliva, sal,
pebre negre, salsa de soja, oli de sèsam, 1 cullerada de maizena, vinagre de
poma
1.      
Primer de tot, netejo les verdures i les tallo a
tires.
2.      
Tallo la vedella a tires
3.      
En una cassola amb oli fregeixo les tires de vedella
salpebrades i les aparto
4.      
A la mateixa cassola, afegeixo els grans d’all picat,
i afegeixo la ceba, els pebrots i el bròcoli tallat. Ho coc uns 5 minuts a foc
mig.
5.      
En un bol barrejo salsa de soja, oli de sèsam, vinagre
i la maizena i...
6.      
Ho afegeixo a les verdures
7.      
Afegeixo les tires de vedella.
8.      
Tapo i deixo coure uns minuts.
Bon profit!























Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!