Salmó amb salsa de taronja (senzill i
ràpid)
Dificultat |
Baixa |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
3,50€ |
Un salmó deliciós que
es fa en un pim pam, només necessites salmó, taronges i farina de blat de moro.
T’encantarà.
Ingredients per unes 4 persones: 4 talls de salmó, 2 o 3 taronges de fer suc, 1 cullerada de sopa de mantega, 1 cullerada de farina de blat de moro o maizena, sal, pebre negre i oli d’oliva.
1.
Primer de tot, posem tots els ingredients sobre el
marbre. Com que es fa tan ràpid, ja veuràs què bé anirà.
2.
Extrec el suc de les taronges. Aparto una mica en una
tassa.
3.
Poso una paella gran a escalfar amb una pinzellada d’oli.
Quan sigui ben calenta marco els lloms de salmó salpebrats, primer els poso de
la banda de la pell tocant a la paella, uns minuts i volta. Quan estan fets,
els aparto.
4.
Escalfo el suc de taronja de la tassa i afegeixo la
maizena, ho barrejo tot bé fins que estigui homogeneïtzat.
5.
Poso la mantega a la paella, i aboco el suc de taronja
(sense maizena), i després afegeixo la tassa amb el suc i la maizena i barrejo
bé. Ho treballo amb el foc suau (a mi em va molt bé usar una llengua
pastissera) i quan comença a espessir, afegeixo els lloms de salmó.
6.
Tapo i deixo coure uns 5 minuts i ja està llest per
servir a taula.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!