divendres, 18 de març de 2016

pollastre aromatitzat amb romaní, all i llimona acompanyat de patates



Ingredients per 4/5 persones: 1 pollastre tallat a octaus, romaní  picat, el suc d’una llimona i la pell a tires de mitja,  3 grans d’all, oli d’oliva, oli d’oliva, sal i pebre i unes 5 patates grans per acompanyar (1 per persona), mig got d’aigua, 1 cubito de concentrat de brou i un raig de brandi

1)    Posem el forn a escalfar a uns 200 graus.
2)   En un bol gran posem el romaní, l’all, la ratlladura de llimona, l’oli i ho barregem bé. I, apart en un got amb una mica d’aigua barregem el cubito de brou en una mica d’aigua molt calenta.
3)   Barregem les patates tallades a grills o daus en un bol amb part de la barreja aromatitzant de llimona, all, i romaní. I pintem el pollastre amb la barreja i el col·loquem en una safata d’anar al forn untada amb oli a la base.
4)   Coloquem el pollastre i les patates a la safata.
5)   Coem al forn fort al principi (220 graus) i després més baix (170 graus) durant uns 60 minuts en total. De tant en tant obrim, traiem una mica i reguem amb el suc de cocció.
6)   Hem de mirar que les patates siguin tendres i el pollastre estigui daurat.

7)   Aturem cocció i deixem reposar abans de servir.


Els ingredients




Triturem alls i romaní








Afegim el suc de llimona





Macerem les patates amb el preparat


Pintem el pollastre amb el preparat

Ho Barregem tot a la cassola i al forn





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!