divendres, 1 d’abril de 2016

Espaguetis amb salsa al pesto sicilià

 



Dificultat
Fàcil
Temps
15’
Cost per ració
1€

Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de pasta, oli d’oliva, sal i formatge parmesà acabat de ratllar. Per al pesto. Uns 100 grams de tomàquets secs (si estan amb oli escorre’ls prèviament, uns 50 grams de pinyons, 50 més d’alfàbrega, i 2 dents d’all.

1)     Posem a bullir la pasta
2)    Netegem i tallem els ingredients per al pesto, triturem tot junt i després afegim oli d’oliva tot remenant bé.  (alfàbrega, tomàquets secs i pinyons)
3)    Ratllem el parmesà
4)    Escorrem la pasta, afegim el pesto per sobre i servim amb el formatge per afegir al gust.

Bon profit!

els ingredients








tots ben triturats

hi afegim l'oli




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!