Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
15’
|
Cost per ració
|
1€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: mig quilo de
pasta, oli d’oliva, sal i formatge parmesà acabat de ratllar. Per al pesto. Uns
100 grams de tomàquets secs (si estan amb oli escorre’ls prèviament, uns 50
grams de pinyons, 50 més d’alfàbrega, i 2 dents d’all.
1) Posem
a bullir la pasta
2) Netegem
i tallem els ingredients per al pesto, triturem tot junt i després afegim oli d’oliva
tot remenant bé. (alfàbrega, tomàquets
secs i pinyons)
3) Ratllem
el parmesà
4) Escorrem
la pasta, afegim el pesto per sobre i servim amb el formatge per afegir al gust.
Bon profit!
els ingredients |
tots ben triturats |
hi afegim l'oli |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!