divendres, 4 de març de 2016

espaguetis amb salsa de pesto tradicional



Dificultat
Molt Fàcil
Temps
20’
Cost per ració
1,3 €

Ingredients per unes 5 persones:  500 grams d’espaguetis, uns 40 grams de fulles d’alfàbrega fresques, uns 60 grams de pinyons, 2 dents d’all,  mig got d’oli d’oliva de bona qualitat (uns 120 ml), 100 grams de formatge parmesà. (en les receptes italianes també s’hi afegeix formatge pecorino, una mica, uns 25 grams, jo no en tenia i no n’he posat)

1)     Primer de tot netegem bé l’alfàbrega. Piquem ben petit l’all i l’alfàbrega. Ratllem el formatge parmesà ben petit.
2)    Posem en un pot fondo els pinyons, l’alfàbrega i l’all. Passem el turmix fent una pasta espessa i homogènia .
3)    Hi afegim l’oli a poc a poc i anem triturant com si féssim una maionesa.
4)    Hi afegim el formatge parmesà i remenem amb una cullera. I ja està. Podem desar a la nevera i treure en el moment de servir.


Bon profit!

els ingredients


piquem l'alfàbrega i l'all

junt amb els pinyons


hi afegim oli d'oliva



i el formatge parmesà


ja tenim la salsa al pesto feta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!