Dificultat
|
Molt Fàcil
|
Temps
|
20’
|
Cost per ració
|
1,3 €
|
Ingredients per unes 5 persones: 500 grams d’espaguetis, uns 40 grams de fulles
d’alfàbrega fresques, uns 60 grams de pinyons, 2 dents d’all, mig got d’oli d’oliva de bona qualitat (uns
120 ml), 100 grams de formatge parmesà. (en les receptes italianes també s’hi
afegeix formatge pecorino, una mica, uns 25 grams, jo no en tenia i no n’he
posat)
1) Primer
de tot netegem bé l’alfàbrega. Piquem ben petit l’all i l’alfàbrega. Ratllem el
formatge parmesà ben petit.
2) Posem
en un pot fondo els pinyons, l’alfàbrega i l’all. Passem el turmix fent una
pasta espessa i homogènia .
3) Hi
afegim l’oli a poc a poc i anem triturant com si féssim una maionesa.
4) Hi
afegim el formatge parmesà i remenem amb una cullera. I ja està. Podem desar a
la nevera i treure en el moment de servir.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
piquem l'alfàbrega i l'all |
![]() |
junt amb els pinyons |
![]() |
hi afegim oli d'oliva |
![]() |
i el formatge parmesà |
![]() |
ja tenim la salsa al pesto feta |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!