Ingredients (per unes 5 persones) : uns 200 grams per persona (comptant verdures i bolets). En aquest cas, un quilo
sumant els bolets i totes les verdures: per exemple: uns 400 grams de bolets
variats, 200 grams de carbassó, 200 grams de mongeta verda, 200 grams d’albergínia,
(també podem posar-hi 100 grams de pastanaga, ..), alls
tendres, 5 o 6 ous, oli d’oliva, sal i pebre
1) Posem
les verdures netes i tallades a daus petits o a fils. Netegem els bolets i els
tallem petits també. Tot en una paella amb oli ho saltegem uns 10/12 minuts.
Salpebrem al gust.
2) Hi
afegim els ous i ho anem remenant fins que quedi lligat i veiem que queda un
remenat. El que recomano és que tirem els ous sencers i que primer barregem les clares amb les verdures sense tocar els rovells i quan estiguin cuites (les clares), retirem la paella del foc i remenem els rovells que es couran una mica amb la mateixa escalfor de les verdures i de la paella. Si no ens veiem amb cor de fer-ho bé sempre podem separar clares de rovells i abocar-hi les clares primer i posteriorment i ja fora del foc els rovells. Remenem uns minuts i servim de seguida calent.
Mmmm amb la gana que tiiinc!!! Té una pinta boníssima!
ResponEliminaaix... moltes gràcies Laia !! la veritat és que tant color fa venir mooolta gana !
Elimina