Una tapa molt gustosa !
Ingredients: patates, carn picada, tomàquet natural triturat, pa ratllat, ceba, farina, oli d'oliva, sal i pebre, all, pebre picant i/o curry
(es pot fer la versió vegetariana susbtituint la carn picada per seitan triturat)
1er. farem un puré de patata bullint les patates uns 20 minuts i passant-les pel passapurés
2on. fregirem la ceba amb oli d'oliva, hi afegim l'all picat i la carn picada salpebrada. Després hi afegim el tomàquet triturat natural i deixem coure una estona. Deixem escòrrer el preparat per a farcir les patates.
3er. Fem boletes de patata, a dins hi posem el farcit de carn. Arrebossem amb aquest ordre: farina, ou batut i pa ratllat
4rt. Fregim en oli d'oliva abundant molt calent. Deixem escòrrer l'excés d'oli i servim amb salses.
Bon profit!
tots els ingredients |
tallem les patates i ceba |
coure les patates per fer el puré |
fregim la ceba |
hi afegim l'all |
i la carn |
aromatitzem : sal, pebre, curry o pebre picant... |
afegim el tomàquet triturat |
passem les patates pel pasapurés |
ratllem nou moscada |
deixem escòrrer el farcit per les patates |
fem una pilota i a dins hi posem una piloteta de carn picada |
tanquem |
passem per farina |
ou batut i |
pa ratllat |
fregim amb abundant oli ben calent ! |
guarnim al gust! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!