Ingredients (per un gran entrepà: 2/3 persones)
-
4 llesques d’un bon pa (millor de pagès) o una barra llarga de bona qualitat
-
7/8 maduixes
-
Mozzarella (unes 6/7 rodanxes)
-
Dos alvocats (millor una mica madurs, la pell
és molt fosca)
-
Oli d’oliva, sal, suc de llimona (o una
llima), vinagre balsàmic o similar
1) Primer
de tot pelem i buidem els alvocats. Ens anirà bé, si són madurs, fer-ho amb una
cullera. Hi afegim el suc de llimona perquè no s’oxidin i un polsim de sal. Deixem aquest paté reservat per després.
2) Tallem
a rodanxes les maduixes. En una paella amb oli d’oliva (poc) les saltegem, hi
aboquem una mica de vinagre. Coure-les poc.
3) Posem el pa a torrar per la banda de dins (en una torradora o en una planxa o paella)
3) Posem el pa a torrar per la banda de dins (en una torradora o en una planxa o paella)
3) I
ja passem a muntar l’entrepà: una base d’alvocat, les rodanxes de maduixes i
els talls de mozzarella. Tapem i torrem l’entrepà en una paella.
Servir calent
Quina gana, Ju! Això ha d'estar per llepar-se els dits!!
ResponEliminat'asseguro que ahir a casa vam gaudir com canalla amb sabates noves !
ResponElimina