1 de set. 2012

Galetes de mantega


Ingredients: 2 ous, 250 grams de sucre, 50 grams de sucre vainillat, 175 grams de mantega fosa, 1 cullerada de ratlladura de pell de llimona, una punta de sal i 350 grams de farina tamisada. Per decorar: melmelada, sucre...
1r) Deixar tots els ingredients sobre el marbre de la cuina perquè s'atemperin. Posar el forn a escalfar a 180 graus.
2n). Barrejar els sucres amb la mantega fosa, i la ratlladura de pell de llimona, treballar que quedi ben fi i amb aspecte esponjós. Afegir-hi un ou sencer i el rovell de l'altre ou (la clara la farem servir per pintar les galetes al final)
3r) Afegir la farina tamisada a poc a poc i treballar la massa.
4rt) Estirar amb un corró de fusta espolssat de farina damunt el marbre enfarinat també. Quan tinguem la massa ben estirada i amb un gruix adeqüat anar tallant les formes amb uns motlles talla-galetes. Deixar les formes en una safata d'anar al forn (sobre paper de forn).
5è) Acabarem les galetes pintant-les amb la clara batuda i afegint-hi sucre.
6è) Coure al forn uns 12/13 minuts o fins que les veiem daurades. Retirar i quan s'hagin refredat treure-les de la plata ajudant-nos d'una espàtula.
Bon profit!



els ingredients

tamisem la farina

el sucre















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!