26 d’ag. 2012

Llet merengada





Ingredients: 1 litre de llet, 150 grams de sucre blanc, 1 branca de canyella, la pell d'una llimona, 3 clares d'ou, una cullerada sopera de sucre glaç, un pols de sal, canyella mòlta (per decorar)

Preparació:
1er) En un cassó aboquem la llet, la branca de canyella, la pell de la llimona (fem servir un pelapatates perquè no hagi res més que la pell evitant al màxim la part blanca) i el sucre. El portem a escalfar i quan arrenqui el bull ho deixem reposar fins que sigui força fred. 
2on) Posem la llet aromatitzada al congelador i mentres...
3er) muntem les clares a punt de neu, a mig muntar hi afegim la cullerada de sucre glacé, tot fins que quedi una textura de merengue.
4rt) Quan la llet ja faci una capa fina de gel a sobre el traiem del congelador i barregem el merengue a poc a poc ajudant-nos d'una llengüa pastissera.
5è) Servir ben fred acompanyat de canyella mòlta.


els ingredients: llet, canyella, sucre, ous, ...

separem els rovells i les clares

coem la llet amb els aromatitzants (canyella i pell de llimona)

el sucre

repòs





fem un merengue muntant les clares i afegint el sucre



barregem amb molta cura i...

servim ben fred


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!