Pastís tatín de taronges
Dificultat |
Mitjana |
Temps de preparació temps de cocció |
30’ 35’ |
Cost per ració |
0,90€ |
Un pastís boníssim, amb producte de temporada.
Ingredients per unes 4 persones: 3 taronges, 1 iogurt, 120
grams de mantega, 150 grams de sucre (blanc i moreno), suc de mitja taronja, 2
ous, 180 grams de farina, llevat (10 grams), almívar (120 grams de sucre i 60 d’aigua)
1.
Primer de tallo les taronges a rodanxes i trec la
pell. Les deixo reposar.
2.
Poso el forn a preescalfar a uns 180 graus.
3.
Faig un almívar posant aigua i sucre a bullir. I deixo
reposar.
4.
Poso en un bol els ous amb el sucre i bato fins
emblanquinar. Afegeixo la mantega fosa i remeno.
5.
Afegeixo el iogurt i remeno. Afegeixo el suc de mitja
taronja i remeno.
6.
Ara toca integrar els ingredients secs: barrejo la
farina, el llevat i la sal i les incorporo tot tamisant al bol amb la resta d’ingredients.
7.
En un motlle rodó unto amb l’almívar i col·loco les
rodanxes de taronja (també es podrien combinar amb aranja) i acabo d’abocar l’almívar
sobrer per sobre.
8.
Aboco la massa i...
9.
Cap al forn a coure durant uns 35 minuts a uns 180
graus
10.
Trec, deixo reposar i quan és fred col·loco a nevera
una estona.
11.
Traiem del motlle tot girant de manera que les
taronges quedin a sobre i a gaudir-ne
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!