Aletes de pollastre marinades a l’andalusa
Dificultat |
fàcil |
Temps de maceració Temps de cocció |
24h 40’ |
Cost per ració |
1,50€ |
Unes aletes de
pollastre que, un cop marinades, només és qüestió de posar-les al forn. Es
poden acompanyar pel que més et vingui de gust, van molt bé per un sopar
informal i divertit. Agraden moltíssim.
Per cert, quants dies podem tenir les aletes marinades a la nevera (sense coure)? doncs entre 2 i 6 dies les podem tenir tapades amb la salsa de marinar a nevera sense problemes.
Ingredients per unes 4 persones: 12 aletes de pollastre
(uns 1200 grams), una cullerada de postres de: comí molt, orenga molta,
cúrcuma, pebrot dolç i mitja cullerada de postres de pebrot picant, 3 grans d’all,
oli d’oliva (mig got aproximadament), sal.
1. Primer de tot preparo la
salsa de maceració. En un pot alt aboco l’oli d’oliva, les espècies i l’all
trinxat. Ho remeno bé.
2. Col·loco paper de forn
en un taper i poso una mica de la maceració a sota.
3. Col·loco les aletes de
pollastre netes i les rego amb la maceració,
4. Tapo i cap a la nevera
unes 24 hores, tot i que amb 8 hores ja podríem utilitzar-les.
5. Poso el forn a escalfar
a uns 190 graus.
6. Poso les aletes en una
safata per forn i les poso al mig del forn a coure uns 20 minuts
7. Les trec, les giro i les
torno a fer coure 20 minuts més.
8. Ja puc servir a taula
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!