divendres, 3 d’agost de 2018

Pasta amb salsa de carbassó







Dificultat
Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
0,40€

Ingredients per unes 4 persones:  500 grams de pasta (espaguetis, o macarrons...), 1 carbassó gran (uns 400 grams), 1 ceba gran, 250 ml de llet, 50 grams de formatge d’untar, oli, sal, nou moscada. Formatge parmesà ratllat.

1)     Primer de tot netegem les verdures.
2)    Piquem la ceba
3)    Piquem el carbassó (amb pell i tot)
4)    Sofregim la ceba en un cassó amb oli d’oliva calent, hi afegim la crema de carbassó i deixem coure una estona (10 minuts)
5)    Posem una olla amb aigua a bullir (quantitat molt generosa)
6)    Al cassó de la salsa: hi afegim la llet i el formatge i deixem coure fins que es redueixi (uns 20 minuts aproximadament) a foc mig o lent
7)    En aquest punt posem la pasta a coure al dente (uns 7 o 8 minuts) a l’olla quan l’aigua arrenqui el bull. Salem al gust.
8)    Salpebrem entremig i rallem nou moscada directament.
9)    Tastem i rectifiquem de sal si cal.
10)  Servim la pasta escorreguda amb la salsa calenta i formatge parmesà ratllat.


Bon profit!


els ingredients

tallem les verdures 


piquem la ceba ben petita


ceba a sofregir


hi afegim la crema de carbassó

crema de llet

formatge d'untar

nou moscada al gust


ja tenim la nova salsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!