divendres, 14 de juliol de 2017

Braç de patata amb farcit d'alvocat

 


Dificultat
Mitjana
Temps
1 hora
Cost per ració
0,50€

Ingredients per unes 4/5 persones: 6 patates, 3 alvocats, tomàquets “cherrie” (uns quants), ceba tendra, sal, pebre, oli d’oliva, mantega, i per decorar: olives, pastanaga...

1)     Primer de tot posem a coure les patates tallades a daus durant uns 15/20 minuts
2)    Pelem els alvocats i els aixafem amb una forquilla fent una crema homogènia.
3)    Tallem la ceba i els tomàquets ben petits
4)    Escorrem la patata i la passem pel passapurés o l’aixafem fent un puré. Hi afegim uns daus de mantega o una mica d’oli per amorosir i salpebrem al gust
5)    Posem el puré de patata damunt una safata coberta amb film transparent o paper de forn. Fem un rectangle. I posem dins el puré d’alvocat junt amb la ceba i el tomàquet.
6)    Enrotllem bé tancant de forma que quedi com un braç de gitano. Ho desem a la nevera amb el paper de forn
7)    Traiem una estona abans de servir i decorem al gust.


Bon profit!



Tallem les patates ....



fem el puré



base de patata i farcit de crema d'alvocat


enrotllem bé



i decorem al gust




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!