Dificultat
|
mitja
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
0,70€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 7/8 pastanagues
grans, formatge parmesà ratllat (uns 150
grams), sal pebre i oli d’oliva. I uns motlles metàl·lics d’aquells per fer
magdalenes.
1) Primer
de tot, posem el forn a escalfar a uns 200 graus
2) Pelem
les pastanagues. I amb un ganivet especial o un tallador pelador de verdures
anem fent làmines allargades i ben fines i les posem en un plat
3) Untem
d’oli d’oliva dins els motlles. I anem col·locant les làmines tot formant
flors. Primer posem a les parets exteriors tot donant la volta i així anem
fent. Un cop fetes salpebrem al gust i espolsem formatge ratllat.
4) Ho
posem al forn uns 25 minuts a uns 200 graus vigilant la cocció (si veiem que es
crema traiem el gratinador)
Bon profit!
els ingredients, bàsicament pastanagues i parmesà |
la pastanaga a làmines |
untar amb oli d'oliva |
i anem fent les flors |
salpebrem |
i formatge ratllat |
traiem del forn |
traiem del motlle |
avui ho provaré,treballo en un geriatric de cuinera hi menjant sempre molta pastanaga,l'idea de fer unes roses amb parmesá m'agradad molt i avui que toca guarnició de pastanaga les faré
ResponElimina