Dificultat
|
Fàcil
|
Temps de
maceració
Temps de
preparació
|
2h
30’
|
Cost per ració
|
1,20€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 500 grams de pasta (avui macarrons), 250 grams de tofu, 1 ceba,
1 llima, salsa de soja, oli d’oliva, 2 dents d’all, pebre i herbes picades :
orenga i julivert al gust. (una cullerada de cadascuna)
1) Primer
de tot traiem suc de la llima (2 cullerades soperes). I barregem en un bol el
suc de llima junt amb les herbes, 2 cullerades d’oli d’oliva, l’all i la ceba
ben trinxadets i una cullerada de salsa de soja
2) Tallem
el tofu a daus petits i el posem en aquest bol a marinar durant un parell d’hores.
3) I
ara, mitja hora abans de menjar, posem el forn a escalfar a uns 180 graus.
Posem aigua a bullir i aboquem la pasta, la coem al dente. Mentre posem els
daus de tofu al forn a escalfar uns 10 minutets
4) Barregem
la pasta escorreguda junt amb el tofu i reguem amb el marinat. Posem formatge ratllat i al forn a 180 graus uns 15 minuts aproximadament. Servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!