Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
2 €
|
Ingredients per unes 5 persones: 2 cebes tendres, 1 albergínia, mig quilo
de xampinyons, 2 pebrots vermells, 2 pebrots verds, 5 tomàquets, formatge per
gratinar, oli d’oliva, sal i pebre i orenga mòlta. (i podem afegir més verdures : carbassons, ....)
1) Posar
el forn a escalfar a 200 graus
2) Primer
de tot netegem bé les verdures i les tallem a rodanxes.
3) En
una safata per forn posar paper per forn, untar amb oli i anar posant les
verdures salpebrades al gust i orenga damunt els tomàquets. Ho hem posat tot a capes, jo he començat amb l'albergínia, ceba, pebrots, tomàquets, xampinyons. Regar amb oli d’oliva.
4) Escampar
formatge ratllat per sobre
5) Posar
al forn a 180 graus durant mitja hora a sota i sobre
Bon benefici!
M'he animat a fer aquestes verdures gratinades al forn i un éxit! A casa ha agradat molt! Gràcies Judit!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaa casa també les hem menjat i han triomfat!!
ResponElimina