1 de juny 2013

Pasta amb salsa de tomàquet mediterrània (pinyons i ametlles)




Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de margarides (o un altre tipus de pasta), 300 grams de tomàquet triturat natural,  60 grams de formatge parmesà ratllat, 40 grams de pinyons, 60 grams d’ametlles, 2 grans d’alls, alfàbrega, sal i pebre i oli d’oliva

1)     Coure els macarrons. Mentrestant fer una picada amb els alls, les ametlles, els pinyons i l’alfàbrega.
2)    Barrejar-ho tot amb el tomàquet triturat i posar-ho en una paella al foc. Afegir-hi oli d’oliva a poc a poc i anar-ho lligant. A l’últim afegir-hi el formatge parmesà i salpebrar al gust.
3)    Afegir-hi els macarrons cuits i escorreguts i servir calents a taula, amb un bol de parmesà ratllat per si algú se’n vol afegir.
És un plat ràpid de fer. S’aprofita el temps de cocció dels macarrons (10 minuts) per fer la salsa. En un quart d’hora tenim el plat llest a taula.
tots els ingredients ja mesurats

per fer la picada


ho piquem tot ben petit

afegim la picada al tomàquet natural

ho coem al foc i anem afegint oli d'oliva lligant-ho




i els últims minuts amb formarge parmesà ratllat

servim la pasta amb la salsa !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!