7 de juny 2013

Pa de pessic de maduixes



Ingredients (per unes 8/10 persones):
600 grams de maduixes
Mig quilo de farina (500 grams)
440 gr de sucre
8 ous
100 grams d’oli d’oliva
Un iogurt natural (o de maduixes)
Una cullaradeta (de cafè) de canyella mòlta
 sucre glassé per decorar
2 sobres de llevat ( o 16 grams)

Anem a fer el pastís:
1.   Posem el forn a escalfar a 180 graus.
2.  Rentem les maduixes, en reservem unes quantes per decorar (2 o 3) i la resta les passem pel turmix fins que quedi una crema molt fina.
3.  En un bol molt gran hi aboquem els ous am bel sucre i ho batem tot fins que augmenti el seu volum (aproximadament el doble del volum inicial).
4.  Hi afegim l’oli d’oliva, la meitat del batut de maduixa i el iogurt.
5.  Batem a poc a poc i afegim al final la farina i el llevat. Tornar a batre bé fins que la pasta quedi homogènia.
6.  Aboquem la massa en un motlle amb paper de forn i a sobre hi aboquem el liquat de maduixes. Al forn uns 30 minuts.

Guarnir amb maduixes i  sucre glas 








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!