divendres, 22 de març de 2013

Llacets de sucre





Ingredients:
-          Pasta de full, (a poder ser cuadrada o rectangular)  sucre , sucre glacé, mel i aigua

1)     Posar el forn a escalfar (a dalt i a baix) a 210 graus . Posar paper de forn en una safata.
2)    Estendre la pasta de full (forma quadrada) i fer-ne dues parts. Espolsar sucre per sobre (generosament)
3)    Posar una cap sobre l’altre i enganxar-la de tal forma que s’apretin les dues parts.
4)    Amb un ganivet tallar a través en tires d’un cm. i mig
5)    Un a un anar retorçant cada peça sobre si mateixa formant espirals apretant les puntes en deixar-les damunt la safata de forn perquè no s’obrin en enfornar-se. Espolsar amb sucre glacé.
6)     Enfornar a 210 graus fins que estiguin daurats. (aproximadament uns 10/12 minuts)
7)    Ara farem dos acabats diferents. En un bol amb 2 cullerades de mel i 1 cullerada d’aigua fem un almívar.
-  Amb una part dels llacets pintem amb almívar
-. Amb l’altra part espolsar amb força sucre glacé

Bon profit!


la pasta de full en dues mitats iguals



espolsem sucre per sobre



una damunt l'altra i enganxar-les bé !

tallem tires i ...

formem espirals




espolsem sucre de llustre per sobre i al forn !










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!