Ingredients: 2 moniatos grans, formatges de diferents tipus (millor tipus cremosos com brie, de cabra...) 2 ous, pa ratllat, oli d'oliva.
1er) Tallar els moniatos en llesques i posar a coure al forn a 200 graus uns 20 minuts o al microones uns 4/5 minuts.
2on).Tallar els formatges
3er) Muntar 2 llesques de moniato cuit (si no es vol no cal treure la pell) amb els formatges a dins. Tancar bé.
4rt) Arrebossar amb ou batut i després amb pa ratllat. Unir bé amb un escuradents abans o després de muntar el llibret.
5è) Fregir amb abundant oli d'oliva ben calent.
Deixar reposar amb paper a sota per treure l'excedent d'oli.
És una tapa de temporada fàcil, ben bona i bonica. Bon profit !
els ingredients |
el moniato cuit |
muntem els llibrets |
arrebossem amb l'ou i el pa ratllat |
i fregir amb oli ben calent |
Oooooh!!!!! Divendres mateix ho provo!!!
ResponEliminaOk! Ets ràpida com tu sola! Oletu
ResponEliminaOk! Ets ràpida com tu sola! Oletu
ResponEliminaOk! Ets ràpida com tu sola! Oletu
ResponElimina