diumenge, 23 de setembre de 2012

ous farcits en llit de tomàquet


Ingredients: 8 ous, tonyina o bonítol (uns 200 grams aprox.), 4 cullerades soperes de mahonesa o d'oli d'oliva, 2 tasses de tomàquet fregit (es pot fer fregint tomàquet natural ratllat amb oli, sal i sucre i unes herbes aromàtiques durant uns 15 minuts), sal.

1er) Fem la salsa de tomàquet (o bé n'utilitzem una de ja feta): en una paella amb oli fregim el tomàquet natural triturat amb una mica de sucre i de sal i herbes aromàtiques al gust durant uns 15 minuts. Mentre es fa la salsa posem aigua a bullir pels ous...
2on) Coem els ous dusos (uns 10 minuts els sumergim en aigua bullint i després els passem per aigua freda per aturar la cocció....). Un cop freds els pelem i tallem per la meitat, buidem el rovell de l'interior.
3er) En un bol barregem la tonyina, la mayonesa o oli d'oliva i una mica del rovell (la meitat).
4rt) Farcim amb aquesta barreja l'interior dels ous. Els anem posant en una safata amb el farciment cap avall.
5è) Posem la salsa de tomàquet per sobre i el rovell ratllat.
6è) Deixem a la nevera perquè es refredi.

Bon profit !
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!