Una delícia de pastís, suau, saborós i
tan senzill de fer que segurament passarà a ser part de les teves receptes de
casa. Espero que t’agradi i el gaudeixis molt.
Dificultat  | Mitjana  | 
Temps de preparació Temps de cocció Temps per refredar  | 20’ 40’ 8h aprox  | 
Cost per ració  | 0,80€  | 
Ingredients per un pastís per unes 5/6 persones:  250 grams de
formatge mascarpone, 200 grams de formatge d’untar o Philadelphia, uns 150
grams de sucre (pots posar-n’hi menys si vols), 4 ous mitjans, una cullerada de
farina de blat de moro o Maizena, 200 grams de nata líquida per muntar i
essència de vainilla (líquida)
 
1.      Primer de tot, mesuro
tots els ingredients. 
2.      Poso el forn a escalfar
a uns 180 graus de sobre i de sota
3. I en un bol barrejo per aquest
ordre, introduint els ingredients d’un a un. Primer els ous, el sucre, la nata
i ho bato tot amb les varilles elèctriques.
4. En un altre bol barrejo els dos
formatges amb una forquilla va millor. Hi afegeixo un raig d’essència de
vainilla (tot i que és opcional), i la cullerada de maizena.
5. Seguidament barrejo les dues masses,
les dels formatges i les dels ous. Tot ben batut, sense grumolls.
6. Poso tot en un motlle amb paper de forn
que prèviament he remullat i assecat perquè s’adapti millor al motlle. Aquest truc el vaig llegir fa temps en una revista de cuina i sempre em va bé.
7.    Al forn durant uns 40’
aproximadament a 180 graus. Els primers 30' el foc tapat amb un paper d'alumini i després el destapo. Miro si en punxar, surt net.
8.      Tanco el forn i deixo
refredar una bona estona. Aleshores la trec i deixo refredar fora. I finalment
la trec del motlle. Es conserva bé a la nevera uns dies. . 
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!