Ingredients per unes 5 persones: 2 llimones, 60 grams de xarop d’atzavara, 1 sobre de agar-agar en pols (o una culleradeta i mitja), 600 ml de llet vegetal (jo he fet servir una de civada) i 30 grams de maicena . I per decorar he posat uns gerds
Primer de tot mesuro els ingredients.
Ratllo la pell de les llimones. I un cop tinc la pell extrec el suc
Poso tots els ingredients dins un pot per passar per les varilles elèctriques (he fet servir les de muntar les clares). Ho bato tot ben fi
Ho poso en una olleta al foc i quan arrenca el bull, abaixo el foc i remeno amb unes barilles manuals. Quan ja comença a espessir, això passa al cap d’uns 3 o 4 minuts, aturo el foc
Aboco la barreja en unes copes o pots. Deixo refredar a temperatura ambient
Decoro amb els gerds i ho porto a la nevera a refredar un parell d’hores
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!