Dificultat 
 | 
  
Molt fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
15’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,40€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones:  8 carbassons, 2 llimones (el suc), oli
d’oliva, sal, pebre.
1)     Primer
de tot netejo bé els carbassons sota l’aigua, i passant un drap net i asseco
bé. Tallo la punta i poso un carbassó en el espiralizador (eina per taller les
verdures) per tal de tallar-lo i fer espaguetis. Els vaig col·locant en un bol
fins que acabo amb tots els carbassons. Mira bé que hagi una quantitat òptima,
a vegades per 4 persones amb 6 carbassons ja n’hi ha prou, tot dependrà de la
mida.
2)    Salpebro,
ruixo amb  oli d’oliva i suc de llimona. Els deixo reposar una bona estona. 1 hora aproximadament ja n'hi ha prou.
3)    Serveixo
freds.
Bon profit!
![]()  | 
| els ingredients estrella | 
![]()  | 
| salpebro | 
![]()  | 
| suc de llimona | 
![]()  | 
| barrejo bé i deixo macerar una bona estona | 







Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!