divendres, 3 de febrer de 2017

Rotlles d'albergínia farcits de formatges



Dificultat
fàcil
Temps
2h
Cost per ració
1,50 €

Ingredients per unes 4/5 persones: 4 albergínies, 250 grams de formatge ricotta (1 tarrina), 150 grams de mozzarella ratllada, 50 grams de formatge parmesà ratllat, 2 ous, un bon manat d’alfàbrega fresca, tomàquet triturat natural (o salsa de tomàquet).   

1)     Primer de tot tallarem a rodanxes quadrades les albergínies. Com? Primer tallem les puntes i després les anem tallant al llarg de tota l’albergínia de forma que després les puguem farcir i enrotllar.
2)    Les posem en un bol amb sal i les deixem reposar mitja horeta
3)    Posem el forn a escalfar a uns 180 graus. Quan les albergínies hagin deixat anar el suc les assequem amb paper de cuina i les col·loquem en una safata d’anar al forn i les coem durant uns 20 minuts a uns 180 graus (a dalt i a sota) (o una mica més de temps si cal)
4)    Mentre farem el farcit. En un bol posarem els tres formatges, els ous batuts i  l’alfàbrega picada (en reservem una mica per després).
5)    Traiem les rodanxes l’albergínia i les anem farcint i enrotllant una a una.
6)    En una safata per anar al forn posem un llit de salsa de tomàquet i anem posant els rotllets un al costat de l’altre.
7)    Al final cobrim amb més salsa de tomàquet, parmesà i fulles d’alfàbrega
8)    Enfornem mitja hora a uns 200 graus. (a dalt i a baix)


Bon profit!


els ingredients (falten els 2 ous)

salpebrem les llenques d'albergínia

deixem reposar les albergínies

les enfornem

mentrestant farem el farcit

piquem l'alfàbrega

barregem bé el farcit



anem farcint cada llesca d'albergínia

i enrotllant amb compte



les posem en una safata

les cobrim amb salsa de tomàquet i formatge parmesà 

i al forn

servim a taula calent o tebi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!