divendres, 30 de setembre de 2016

lassanya vegetal de patata



Dificultat
Fàcil
Temps
30'+90'
Cost per ració
1,2€

Ingredients per unes 6 persones:  5 patates grans, uns 200 grams d’espinacs,  uns 300 grams de formatge ratllat, salsa de tomàquet (millor casolana), alfàbrega fresca, pebres variats, oli, sal.

1)     Primer de tot posem el forn a escalfar a uns 180 graus a sota i a sobre
2)    Fem una salsa de tomàquet, primer fregim una mica de ceba, hi afegim pebrot verd, una pastanaga i finalment tomàquet natural triturat, afegim sucre i sal i deixem coure una bona estona.
3)    Pelem i tallem les patates ben fines. Netegem els espinacs.
4)    Preparem un motlle gran, no massa alt per anar al forn. El pintem amb oli d’oliva i anem posant capes de patata, salsa de tomàquet, espinacs, formatge i tornar a repetir un parell de cops. Podem fer que hagi 3 capes de patates. Al final sempre el formatge. I per últim piquem alfàbrega fresca, espolsem amb diversos pebres, salpebrem i...
5)    Al forn durant una hora i mitja a uns 170 graus de sota. Quan quedin uns 10/15 minuts afegim el forn de dalt per gratinar.












Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!