Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
60’ 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
2,20€ 
 | 
 
Ingredients per unes 4/5 persones:  1 got de quinoa blanc, 1 got de quinoa roja, 8
gots de brou, 1 cogombre, un manat de menta, un altre de cilantre , un de
cebollí, dues taronges, oli d’oliva, sal, pebre, vinagre de poma o vinagre
blanc. 
1)     Primer
de tot posem el brou a bullir (4 mides per cada mida de quinoa) Per unes 5
persones faig servir 2 gots de quinoa i 8 gots de brou. Quan bulli aboquem la
quinoa i fem coure 11 minuts, aturem i tapem
2)    Tallem
les herbes ben petites, ratllem la pell de taronja...
3)    Barregem
tots els ingredients unes hores abans i deixem reposar a la nevera.
Bon profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| el cebollí, el cilantre i la menta ben picadets | 
![]()  | 
| ratllem la pell de la taronja | 
![]()  | 
| aquí tenim les dues quinoes i les aromatitzants | 
![]()  | 
| amb el cogombre | 
![]()  | 
| coem la quinoa | 
![]()  | 
| passada una estona ha begut tota l'aigua | 
![]()  | 
| barregem, nevera i servim | 












Hola! més o menys quanta estona ha de bullir la quinoa? Gràcies!
ResponEliminaUns 11, 12 minuts i tapar
EliminaUns 11, 12 minuts i tapar
Elimina