Dificultat
|
Mitjana
|
Temps preparació
|
1h'
|
|
|
Temps de cocció
|
50'
|
Cost per ració
|
0,60€
|
Ingredients
per unes 6/8 persones: 4 ous, mig quilo de carbassa bullida (la pesem bullida i escorreguda) , mig
quilo de sucre blanc, mig quilo de farina de brioxeria, 1 got d'oli, mig sobre de
llevat, mig got de llet. Apart, 200 grams de xocolata de postres i un dau de mantega (uns 20 grams) .
- Primer pelem la
carbassa i la tallem a daus. La posem en una cassola coberta d'aigua a
bullir durant uns 30 minuts aproximadament (fins que estigui tova). La
posem a escórrer perquè tregui tota l'aigua.
- Mentre es cou podem
començar a fer la massa, pesem els ingredients. Posem els ous en un bol
fondo i...
- Posem el forn a
escalfar (a uns 180 graus)
- Batre els
ous amb el sucre fins que tinguin un color claret. Hi afegim l'oli i
remenem. Afegim el mig got de llet i remenem. Després tamisem la farina i l'anem abocant a poc a poc. Fem el
mateix amb el llevat. I finalment la carbassa bullida i aixafada (a la qual prèviament haurem tret l'aigua)
5.
Fonem la xocolata al bany Maria junt
amb la mantega.
6.
Posem la massa en un motlle folrat amb
paper de forn. A sobre hi aboquem la xocolata desfeta i la barregem una mica
amb una pala petita aconseguint que la xocolata es vagi introduint dins la
massa. Ho he aconseguit fent moviments en ziga-zaga. Així quedarà en dos
colors.
7.
I al forn (el de sota) durant uns 55 minuts a uns 190 graus. Deixem reposar una mica i desemmotllem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!