Un pastís de verdures molt senzill de fer. Es cou al forn i resulta deliciós
Ingredients (per unes 5 persones):4 o 5 carbassons (si pot ser de
diferents colors, n’hi ha de verds i de blancs per exemple), 3 tomàquets, 3
ous, uns 200ml. nata líquida per cuinar, uns 200 grams de formatge d’untar (o
una tarrina), sal, pebre, i herbes aromàtiques.
1) Netegem
i tallem a rodanxes els carbassons. Fem el mateix amb els tomàquets. Untem una
safata per forn amb oli d’oliva, hi anem posant en filera ben presentades les
diferents rodanxes.
2) En
un bol barregem els ous, la nata i el formatge i salpebrem. Ho treballem amb unes barilles perquè el formatge quedi ben barrejat amb tot. Amb això cobrim les
verdures i espolsem amb les herbes.
3) Al
forn durant mitja horeta a uns 180
graus. Així surten les verdures al dente però si les volem més cuites deixem la safata entre 10 i 15 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!