8 de febr. 2015

pastís de carbassó i tomàquet



Un pastís de verdures molt senzill de fer. Es cou al forn i resulta deliciós





Ingredients (per unes 5 persones):4 o 5 carbassons (si pot ser de diferents colors, n’hi ha de verds i de blancs per exemple), 3 tomàquets, 3 ous, uns 200ml. nata líquida per cuinar, uns 200 grams de formatge d’untar (o una tarrina), sal, pebre, i herbes aromàtiques.

1)     Netegem i tallem a rodanxes els carbassons. Fem el mateix amb els tomàquets. Untem una safata per forn amb oli d’oliva, hi anem posant en filera ben presentades les diferents rodanxes.
2)    En un bol barregem els ous, la nata i el formatge i salpebrem. Ho treballem amb unes barilles perquè el formatge quedi ben barrejat amb tot. Amb això cobrim les verdures i espolsem amb les herbes.
3)    Al forn  durant mitja horeta a uns 180 graus. Així surten les verdures al dente però si les volem més cuites deixem la safata entre 10 i 15 minuts més.
4)    Presentem a taula calent.



untem amb oli una safata

netegem i tallem a rodanxes les verdures

les anem colocant a la safata 

així, ben presentades

batem els ous

hi afegim la nata líquida

i el formatge

i batem bé

cobrim les verdures






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!