La pasta sempre agrada. Aquest plat és molt senzill i ràpid de fer. Resulta molt lleuger i saborós.
Mentre bullim els espaguetis pràcticament podem fer el sofregit i fer obrir les cloïsses.
Com a molt 20 minutets i a taula.
Ingredients
(per unes 4 persones): 500 grams d’espaguetis, tomàquet triturat, cloïsses (uns
800 grams), unes gambes, alls, 1 ceba gran, un got de cava, oli d’oliva i sal. Per la picada, all, juliviert, un grapat d'ametlles i un grapat d'avellanes.
1.
Aromatitzem
l’oli en una paella amb unes làmines d’all, apartem i fregim les gambes, volta
i volta, i apartem
2. Hi
afegim la ceba triturada i quan sigui tendra el tomàquet, salem i ensucrem i
deixem coure una estoneta (un quart d’hora a foc mig suau)
3. Mentre
en una cassola amb oli al fons hi aboquem les cloïsses i tapem. Deixem coure
fins que s’obrin i apartem del foc.
4. Aboquem
un got de cava a la paella del sofregit. I coem 5 minuts més
5. Colem
el suc de les cloïsses i l’afegim al sofregit.
6. Afegim
les cloïsses i una picada feta amb all, julivert, ametlles i avellanes.
7. Deixem
coure 5 minuts més
8. Bullim
els espaguetis amb força aigua al dente.
9. Servim
els espaguetis amb la salsa per sobre.
Bon profit!
els ingredients |
fem un sofregit amb la ceba |
ben rossa |
hi afegim el tomàquet |
apart coem les cloïsses fins que s'obrin |
aboquem cava |
colem el brou de les cloïsses i.. |
l'afegim al sofregit |
afegim les cloïsses i |
la picada |
per últim les gambes pelades |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!