Uns bombons d'entrant que combinen molt bé els sabors del pernil, el formatge i els fruits secs. Molt fàcils de fer .
Ingredients
: pernil salat de bona qualitat, formatge d’untar o mascarpone , uns 50 grams d’ametlles, uns
30 grams de panses i uns 30 grams d’orellanes
- Trossejar
els fruits secs i en un bol barrejar amb el formatge cremós remenant bé
amb una cullera
- Podem
utilitzar una cubitera de fer gel (d’aquelles típiques de plàstic) o bé un
motlle per fer minimagdalenes o pastissets. Tallem film transparent del
tamany del pernil (una mica més gran). Posem el film estirat i a sobre el
pernil. Ho coloquem dins els motlles i ho farcim amb el formatge i fruits
secs, tanquem bé i amb el film transparent ho apretem bé.
- Ho
posem a la nevera un parell d’hores ( o bé podem posar-ho al congelador per
fer servir el dia que vulguem) . Ho servim ben col·locat dins motlles petits d'aquells arrissats per les trufes.
Bon profit
 |
els ingredients |
 |
piquem les ametlles |
 |
tallem les orellanes |
 |
farcim el pernil |
 |
emboliquem bé i deixem a nevera |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!