Ingredients : 1 paquet de formatge cremós (tipus
Philadelfia), 3 ous, 1 iogurt grec, 2 tarrines de mató del tamany d’un iogurt (jo faig servir un molt bo “Pastoret”),
3 cullerades de maizena (si no en tenim la podem substituir per farina normal)i 10 cullerades de sucre.
1) Posem
el forn a escalfar a uns 200 graus.
2) Barregem
tot en un bol en el següent ordre: primer els ous amb el sucre, hi afegim el
iogurt, el mató i el formatge cremós i finalment la maizena. Ho treballem bé
procurant que no quedin grumolls
3) Untem
un motlle (va millor d’aquells allargats per plumcake) amb mantega fosa amb un
pinzell. Hi aboquem la barreja
4) Coem
al forn uns 40’ a uns 170 graus. Mirem que en punxar amb una agulla surti neta.
5) Deixem
refredar, desemmotllem i servim.
Es pot fer acompanyar
per una melmelada de gerds, de cireres o de maduixes.
Bon profit!
 |
els ingredients |
 |
barregem els ous amb el sucre |
 |
ben barrejat |
 |
hi afegim el iogurt i ... |
 |
el formatge cremós ... |
 |
el mató ... |
 |
i la maizena |
 |
untem el motlle amb mantega fosa |
 |
hi aboquem la barreja |
 |
al forn a coure fins que estigui cuit |
 |
desemmotllem en fred i servim |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!