Ingredients (per unes 4 persones):
- 400 grams
d’espaguetis
- 200 grams de formatge parmesà
ratllat
- 2 cebes tendres
- 4 llimones
- 400ml. De nata líquida
- sal, nou moscada (molt poqueta)
i 1 branqueta de farigola (opcional)
1.
Ratllem la pell de les llimones i
posteriorment els traiem el suc.
2. Abocar
en un cassó, hi afegim la ceba tallada rodanxes
3. Bullim
els espaguetis
4. Afegim
al cassó la farigola i la nou moscada
5. Hi
afegim la nata líquida. Ho coem una estona, aproximadament 8/10 minuts a foc
lent.
6. Afegir-hi
els espagueti bullits i escorreguts.
7. Servir
acompanyat del formatge ratllat.
| posem a bullir els espaguetis |
| tallem la ceba |
| ratllem les llimones |
| i en treiem el suc |
| en un cassó al foc aboquem el suc de llimona |
| acompanyat de la pell ratllada |
| i coem la ceba |
| una mica de nou moscada li donarà un bon toc |
| i una branqueta de farigola... |
| cap al final hi afegim la crema de llet i remenem |
| ja tenim la salsa a punt per acompanyar la pasta ! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!