17 de nov. 2012

llengües de gat




Ingredients: 2 clares d'ou, 40 grams de mantega (o margarina), 40 grams de sucre, 40 grams de farina i vainila en pols.
1er. Posem el forn a escalfar (200 graus). Treballem la mantega (a temperatura ambient o una mica tèbia) fins que quedi com una crema.
2on. Hi afegim el sucre.
3er. Muntem les clares a punt de merenga i les afegim a la barreja d'abans amb molt de compte.
4rt. Passem la farina per un sedàs amb una mica de vainilla en pols i ho afegim a la mescla. Barregem només una mica sense treballar-ho gaire.
5è. Posem la pasta en una mànega pastissera i anirem formant tires sobre una safata de forn.
6è. Posar al forn fort (uns 200 graus) uns 8/10 minuts, fins que tinguin un color daurat-torrat.
Deixar refredar !
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!