5 de maig 2012

Bunyols de poma ràpids


Ingredients (per uns  23  bunyols):

-          250 grams de poma (2 pomes mitjanes pelades i tallades)
-          100 grams de farina
-          50 ml. d’aigüa
-          Oli d’oliva
-          Sal (1gr.), canyella (2gr.), matafaluga (2g.)
-          Panses (opcional)
-          Sucre per arrebossar al final

  1. Pelar i tallar les pomes en trossets molt petits. També és pot triturar si no ens agrada trobar-nos trossets de poma.
  2. Afegir-hi la sal, l'aigua, la canyella i la matafaluga
  3. Anar-hi afegint la farina tot espolsant-la per sobre (com en forma de pluja) i anar treballant la massa fins que quedi ben lligada.
  4. Fer petites porcions (boletes) M'ajudo d’una cullera gran i una altra de petita i vaig treballant la forma fins que m'agrada, tot passant-la entre una cullera i l'altra. Aboco les porcions d’una en una a una paella amb oli d’oliva ben calent. Les giro quan estan rosses.
  5. Les deixem damunt paper de cuina per eixugar l’excés d’oli.
  6. Arrebossar amb sucre  (pot ser sucre de llustre).
Recepta fàcil i ràpida

els ingredients

la poma ben tallada

amb les espècies

tot ben barrejat

espolssem la farina


treballem la massa

i fregim les formes

donem la volta

eixugem l'excés d'oli


i arrebossem amb sucre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!