Llimonada de casa
| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps  de maceració Temps   | 
  
   2 hores 20’  | 
 
| 
   Cost per ració (1 litre)  | 
  
   0,30€  | 
 
Una llimonada casolana, fàcil de fer i a punt per quan
la necessitis. 
Ingredients per unes 6 a 8 llimonades d’un litre: 2 kg de llimones, 500 grams de sucre (quantitat de sucre orientativa) i unes fulles de menta (opcional)
1.       Primer de tot, netejo
les llimones. Trec la pell de les llimones les pico i les barrejo amb el sucre.
Ho deixo macerar un parell d’hores.
2.       Trec la part blanca de les
llimones i trec les llavors.
3.       Ho poso tot en un bol i
ho trituro bé. 
4.       Afegeixo el sucre amb
les pells de llimona triturades i torno a triturar tot bé.
5.       Ho passo tot per un
tamís
6.       Aquest suc, una part el
poso en una ampolla de vidre i la resta la congelo.
7.       Amb el suc extret hi
afegeixo aigua i remeno bé. Si la vull freda més ràpidament hi afegeixo glaçons
d’aigua. I unes fulles de menta i a la nevera.
8.       Dies després, quan vull
fer llimonada, trec una porció del suc concentrat congelat, el barrejo amb
aigua (les proporcions al gust) i ja tinc llimonada al moment.
Bon profit!


























Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!