Milfulls de patata aromatitzada amb
herbes
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps temps de cocció  | 
  
   10’ 20’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,40€  | 
 
Uns pastissets que pots tenir com a
recurs sempre a casa. Són fàcils, barats, sense embrutar gran cosa i resulten
boníssims.
Ingredients per unes 4:  8 patates,
herbes provençals, oli d’oliva, sal i pebre negra
1.       Primer de tot, poso el
forn a escalfar a uns 180 graus
2.       Netejo les patates i les
asseco. 
3.       Les tallo a làmines ben
fines (amb ganivet o mandolina) per la part més estreta. 
4.       Les salpebro i pinto amb
oli d’oliva i espolso herbes aromàtiques
5.       En una safata amb paper
de forn vaig posant munts de làmines formant pastissets individuals separats. 
6.       Ho coc al forn a uns 180
graus uns 20’ (i si cal afegeixo 5 o 10 minuts més, això ja depèn del forn)
7.       A l’hora de servir les
gratino 5 minuts més per servir calents.
8.       Avui les serveixo per
acompanyar uns ous ferrats però poden ser pel que vulguis: com a entrant,
vermut, acompanyament de carns, peixos, ous, etc. 
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!