29 de maig 2015

Fricandó de seitan



El fricandó en versió vegetariana, molt nutritiu, lleuger  i saborós. 





Ingredients (per unes 5/6 persones): una peça de seitan, 1 ceba gran, uns 200 grams de pèsols, 250 grams de bolets, farina, sal, oli d’oliva. Per la picada: all, julivert, unes ametlles i sal
               
1.     Tallar el seitan, salar i enfarinar. Fregir en una paella amb oli abundant molt calent. Apartar
2.    A la mateixa paella fregir la ceba ratllada durant uns 5/6 minuts. Afegir-hi els bolets nets i tallats i coure 5 minuts més
3.    Afegir el seitan i cobrir amb aigua (o brou). Afegir els pèsols i deixar coure a foc lent durant uns 15/20 minuts.
4.    Durant els últims 5 minuts afegir-hi la picada.
5.    Tapar i deixar reposar una estona abans de servir. Va molt bé fer-ho amb temps i a l’hora de servir donar-li un cop de foc. Es pot servir acompanyat d’un puré de patata o un bol d’arròs bullit.

Bon profit!






fregim el seitan



la ceba

amb els bolets



afegim aigua


i els pèsols

fem una picada








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!