dilluns, 14 de maig de 2012

Espagueti amb chili (Cincinnati - Ohio)





avui una recepta de Cincinnati (Ohio) i que, atenció, és molt picant:
nosaltres la fem amb un sobret preparat per la salsa però més avall us explico com fer-la aquí a casa nostra.
L'hem adaptat una mica als nostres costums perquè allà s'ho mengen amb una muntanya de formatge i acompanyat de mongeta vermella (frijoles).


Ingredients: espaguetti, carn picada, tomàquet triturat natural, formatge cheddar, i un conjunt d'espècies picants (sobret preparat).
1. fregim la carn amb una mica d'oli
2. hi afegim el tomàquet
3. hi afegim el preparat picant i remenem (a foc lent)
4. remenem tot i ja tenim la salsa que acompanyarà la pasta (coem uns 10 minuts)
5. bullim els espaguetis
6. muntem el plat amb els espaguetis, la salsa i el formatge ratllat per sobre
bon profit ! i ben picant!


ingredients per fer la barreja picant: 
1 ceba picada, 1 culleradeta de "bixto" picant mólt, 1 culleradeta de pebre, 1 culleradeta de canyella mólta, 1 culleradeta de comí mólt, 1/2 culleradeta de caiena, 1/2 culleradeta de cacau sense sucre, 1 dent d'all picada.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!