divendres, 20 de maig de 2016

arròs amb pinxos


Dificultat
Fàcil
Temps
1h 30’
Cost per ració
2,20€

Ingredients per unes 4/5 persones:  5 tasses d’arròs integral (o també arròs blanc tipus bomba però la cocció serà la meitat de temps), 15 mides (tasses) de brou ,  una  ceba, un  pebrot verd i carn de pinxo (uns 150 grams per persona), un bol de tomàquet triturat natural, oli d'oliva i sal.
1)     Posar oli d’oliva en una cassola. Afegir-hi els pinxos i fregir.
2)    Afegir-hi la ceba i el pebrot trossejats. Coure uns 10 minuts aproximadament.
3)    Al final afegir una mica de tomàquet natural triturat i coure uns 10 minuts més. Salpebrar al gust.
4)    Afegir l’arròs, remenar i finalment el brou calent. La quantitat de líquid és del doble (volum) respecte l’arròs (o una mica més)
5)    Coure’l uns 32 minuts. (en cas d’arròs blanc coure 17 minuts) Parar el foc i tapar i deixar tapat 10 minuts més. Servim a taula calent.

Bon profit!
   En una safata gran per anar al forn pintem la base amb oli d’oliva, hi posem les patates i les cebes i al damunt el peix. Hi aboquem una mica de cava o vi blanc i al forn durant uns deu minuts. Deixem reposar uns minuts més i servim a taula.



Bon profit!

Bon profit!
els ingredients, falta afegir el tomàquet triturat

primer fregir la carn


afegir-hi la ceba


i el pebrot


afegir el tomàquet i remenar

escalfar el brou de verdures

abocar l'arròs

remenar bé l'arròs

abocar el brou de verdures


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!