29 d’abr. 2012

arròs integral amb bolets


Ingredients (per unes 5/6 persones):
- 500 grams d'arròs integral basmati
- 400 grams de bolets (variats)
- unes dents d'all, curri en pols, sal, pebre negre mòlt, oli d'oliva

1) Posar l'oli d'oliva amb unes dents d'all i i daurar lleugerament  l'arròs durant uns minuts. Afegir-hi aigua (o brou vegetal) calent. En total ha de bullir uns 35 minuts

2) Mentre, en una altra paella amb oli fregir els bolets nets i tallats en trossos ( i amb una mica de julivert trinxat)  i deixar coure uns 10 minuts.
3) Afegir els bolets a l'arròs i ara courà tot junt uns 25 minuts.
4) els últims 5 minuts afegir-hi sal, pebre i curry en pols al gust.
Bon profit











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!