Per aquestes festes, un entrant o acompanyament fàcil i bo.
Ingredients: gambes de bona qualitat (calculem unes 4/5 peces per persona), cava, 3 o 4 dents d’all, oli d’oliva, julivert i sal.
- Posem
el forn a escalfar a uns 200 graus.
- Piquem
l’all i el julivert ben petits i ho barregem tot en un bol amb oli
d’oliva. Es pot usar la picadora i així queda tot més fi.
- En
una safata per anar al forn (i que també ens servirà per servir a taula)
posar-hi un paper de forn, regar-ho amb oli d’oliva, posar-hi les gambes
ben ordenades i presentades, salar-les al gust i regar-les amb cava. Acabem
posant-hi la barreja d’all, oli i julivert ben repartida per sobre. Tapem
amb paper d’alumini i..
- Les
posem al forn a uns 180 graus durant uns 10 minuts.
És una recepta molt
fàcil i un plat que serveix molt com a aperitiu.
Bon profit!
els ingredients |
piquem l'all i el julivert |
estenem les gambes en una safata de forn |
passem per la batedora l'all i el julivert amb oli d'oliva |
reguem amb cava |
i reguem amb el preparat d'all i julivert |
i al forn tapat durant uns 10 minuts |
Mmmmm! Quina bona pinta! Farem aquest plat!
ResponEliminaBen segur que ho provarem!!!
ResponEliminaM'encanta la cuina al forn!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Elena, Nani i Cristina. És un plat molt fàcil, sense gluten i adequat per aquests dies!
ResponElimina