Menú

26 de des. 2014

Gambes al cava




Per aquestes festes, un entrant o acompanyament fàcil i bo.


Ingredients: gambes de bona qualitat (calculem unes 4/5 peces per persona), cava, 3 o 4 dents d’all, oli d’oliva, julivert i sal.

  1. Posem el forn a escalfar a uns 200 graus.
  2. Piquem l’all i el julivert ben petits i ho barregem tot en un bol amb oli d’oliva. Es pot usar la picadora i així queda tot més fi.
  3. En una safata per anar al forn (i que també ens servirà per servir a taula) posar-hi un paper de forn, regar-ho amb oli d’oliva, posar-hi les gambes ben ordenades i presentades, salar-les al gust i regar-les amb cava. Acabem posant-hi la barreja d’all, oli i julivert ben repartida per sobre. Tapem amb paper d’alumini i..
  4. Les posem al forn a uns 180 graus durant uns 10 minuts.
És una recepta molt fàcil i un plat que serveix molt com a aperitiu.

Bon profit! 

els ingredients

piquem l'all i el julivert

estenem les gambes en una safata de forn

passem per la batedora l'all i el julivert amb oli d'oliva


reguem amb cava

i reguem amb el preparat d'all i julivert

i al forn tapat durant uns 10 minuts

4 comentaris:

  1. Mmmmm! Quina bona pinta! Farem aquest plat!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies Elena, Nani i Cristina. És un plat molt fàcil, sense gluten i adequat per aquests dies!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!