Ingredients : maduixes, pollastre cuit a daus, alvocat, poma, tomàquets cherrie, pistatxos pelats, llimona i ingredients per a la vinagreta: vinagre de poma,
oli d’oliva, sal i pebre
1) Primer
de tot coem el pollastre al forn, el deixem refredar i el tallem a daus. També podem demanar a la botiga que ens el preparin desossat i a daus i així ens estalviem la feina. O podem fer-ho amb pollastre a l'ast que ens hagi sobrat. En tot cas si el volem coure nosaltres, primer amb all i ceba i oli en una paella que es dauri, hi aboquem una mica de brandi i uns 25 minuts al forn a uns 170 graus. Deixem refredar i desem.
2) Netejar
i tallar les maduixes, els tomàquets, els alvocats i les pomes.
3) En
un bol abocar les fruites, ruixar amb llimona per evitar que la
poma i alvocat es tornin negres i afegir el pollastre. En acabat afegir els pistatxos pelats.
4) Fer
una vinagreta amb els ingredients barrejant-los i batent-los bé just abans
d’abocar-ho a l’amanida.
Jo, un cop tastada, recomanaria no posar els tomàquets. La combinació estrella per mi és el pollastre amb la maduixa i el pistatxo, aquests serien per mi els ingredients bàsics d'aquesta recepta. La poma i l'alvocat li aporten frescura i color.
Jo, un cop tastada, recomanaria no posar els tomàquets. La combinació estrella per mi és el pollastre amb la maduixa i el pistatxo, aquests serien per mi els ingredients bàsics d'aquesta recepta. La poma i l'alvocat li aporten frescura i color.
Té molt bona pinta! Per una versió vegetariana, es podria substituir el pollastre per tofu seguint el mateix procediment?
ResponEliminaSalut!
Laia
Doncs sí, jo maceraria el tofu a daus amb salsa de soja... Bona idea Laia!
ResponElimina