Ara que tenim tomàquets bons i si són acabats de collir, millor.
Un entrant fresquet i boníssim.
Ingredients: 5 tomàquets de Montserrat () per buidar, 2
tomàquets de penjar (per fer daus i farcir), 2 terrines petites de mató o
formatge fresc, 2 ous durs, unes quantes olives verdes, uns quants pinyons, mitja
llimona, oli d’oliva, unes fulles d’alfàbrega fresca, sal i pebre negre.
- Posem
a coure durant 10 minuts els ous i
després posem a refredar sota l’aigua freda.
- Buidem
els tomàquets de Montserrat, els salem i girem cap avall perquè deixin
anar tota l’aigua.
- Tallem
a daus els tomàquets de penjar, el mató, els ous. Tallem a rodanxes les
olives. Piquem unes fulles d’alfàbrega fresca.
- Barregem
en un bol o en un plat fondo tots els ingredients, ho reguem tot amb el
suc de la mitja llimona i salpebrem.
- En
una safata posem els tomàquets i els farcim amb el preparat. Ho tapem amb
film transparent. I desem a la nevera.
- A l’hora de servir guarnim amb unes
fulles d’alfàbrega. I, si volem amb unes quantes olives negres.
Bon profit!
els ingredients |
tallem els tomàquets |
els buidem |
salem i deixem asseca |
Mmmm... Tomaquets, delicies d'estiu!!
ResponEliminaGràcies ! I tant, una gran sort poder-ne gaudir !
ResponEliminaTé una pinta fantàstica. Ho haurem de tastar!
ResponEliminaLaia, ja has tastat els tomàquets????
Elimina