Coliflor oriental al forn
| 
   Dificultat  | 
  
   fàcil  | 
 
| 
   Temps de preparació Temps de repòs temps de cocció  | 
  
   10’ 2h 20’  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,50€  | 
Un plat que resulta molt saborós. Una manera diferent de menjar coliflor. També s’hi pot afegir patates per acompanyar amb la mateixa maceració (caldrà afegir més quantitats)
Ingredients per unes 4
persones: 1 coliflor, 5 cullerades d’oli d’oliva,
una cullerada de postres de: curri, pebre vermell dolç, pebre negre, sucre
moreno, 3 dents d’all picades
1.     
Primer de tot, pico els
alls, i aboco tots els aromatitzants en un bol i remeno bé.
2.     Tallo la coliflor a brots i els aboco al bol, remeno
bé perquè tot quedi ben impregnat dels sabors i olors. 
3.     Ho deixo macerar un parell d’hores 
4.     Ho coc al forn a uns 170 graus uns 20’ vigilant que no
es cremi (a la safata del mig, i el foc de dalt i de sota)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!