Amanida d’enciams, feta tèbia i cruixent de fruits secs
Dificultat |
Fàcil |
Temps |
30’ |
Cost per ració |
2,40€ |
Una
amanida deliciosa, fresca, amb ingredients de bona qualitat, i que es fa en un
pim-pam,
t'animes ?
1.
Primer de tot netejo els enciams i els poso a escórrer.
2.
Trec el formatge feta de l’embolcall i li passo paper
de cuinar per assecar-lo bé. L’unto amb oli d’oliva.
3.
Passo els pinyons per una paella sense oli, perquè
quedin daurats.
4.
En un bol barrejo tots els fruits secs i els pico,
afegeixo els pinyons. Un raig d’oli, remeno i deixo reposar.
5.
Coc el formatge feta tallat, volta i volta, que quedi
daurat. L’aparto i el tallo a daus.
6.
Ara toca muntar el plat, poso una base generosa amb
els enciams, canonges i espinacs, afegeixo el formatge feta a daus i els fruits
secs. Amaneixo amb vinagre de Mòdena, un xic de sal i oli d’oliva i a menjar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!