Menú

28 de juny 2024

amanida d'enciams amb feta tèbia i cruixent de fruits secs

 


Amanida d’enciams, feta tèbia i cruixent de fruits secs

  

Dificultat

Fàcil

Temps

30’

Cost per ració

2,40€

 

Una amanida deliciosa, fresca, amb ingredients de bona qualitat, i que es fa en un pim-pam,

t'animes ?

  Ingredients per unes 4 persones: brots d’enciams variats, canonges o espinacs frescos, un formatge feta grandet, un grapat d’avellanes, nous, pipes i pinyons (també van bé les pipes de carbassa, panses, grans de raïm...), oli d’oliva, sal, vinagre de Mòdena.

 

1.       Primer de tot netejo els enciams i els poso a escórrer.

2.       Trec el formatge feta de l’embolcall i li passo paper de cuinar per assecar-lo bé. L’unto amb oli d’oliva.

3.       Passo els pinyons per una paella sense oli, perquè quedin daurats.

4.       En un bol barrejo tots els fruits secs i els pico, afegeixo els pinyons. Un raig d’oli, remeno i deixo reposar.

5.       Coc el formatge feta tallat, volta i volta, que quedi daurat. L’aparto i el tallo a daus.

6.       Ara toca muntar el plat, poso una base generosa amb els enciams, canonges i espinacs, afegeixo el formatge feta a daus i els fruits secs. Amaneixo amb vinagre de Mòdena, un xic de sal i oli d’oliva i a menjar.

 

 

Bon profit!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!