| 
   Dificultat  | 
  
   Fàcil  | 
 
| 
   Temps de preparació Temps de descans  | 
  
   20’ 6 hores mínim  | 
 
| 
   Cost per una rajola (per ració)  | 
  
   2,50€ 0,50€ per persona  | 
 
Aquest és un dels torrons més
senzills i fàcils de fer a casa i  només
necessitem un parell d’ingredients. L’origen del torró és probablement del món
àrab. A la cuina catalana te molta importància durant les festes nadalenques
tot i que hi ha constància que, en el passat, també es menjava en les ocasions especials com
noces o aniversaris.
Ingredients per una peça de torró per unes 5
persones:  300 ml. De llet condensada,
uns 200 grams de coco ratllat i uns 40/50 grams més per cobrir.
1)    Primer
de tot mesuro les quantitats.
2)    Poso
la llet condensada (300ml) i el coco ratllat (200 grams) en una olleta al foc, (foc lent) i vaig
remenant bé perquè tot quedi ben integrat. Ho coc durant uns cinc minuts a foc
lent
3)    Preparo
un taper allargat o un caixó de fusta (o el que tinguis per casa) amb paper de
forn. Poso coco ratllat a la base i 
4)    Aboco
la massa i l’estenc bé per tot arreu. Que quedi ben compacta i igualada per tot
arreu. Jo faig servir una llengua pastissera per anar pressionant sobre la massa.
5)    Cobreixo
amb coco ratllat i tapo amb paper de forn. 
6)    Ho
porto a la nevera a reposar mínim unes 6 hores. Jo ho faig un parell de dies
abans. 
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!