Dificultat 
 | 
  
Mitjana 
 | 
 
Temps 
 | 
  
25 minuts 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
1,50€ 
 | 
 
Una amanida molt fàcil de fer, amb una combinació fabulosa d’ingredients
crus que aporten vitamines i més nutrients interessants, i energia amb les nous
i els alvocats. Color, sabor i salut! Què més volem ? Et proposo que la facis a
casa i veuràs com passarà a ser part de la teva dieta setmanal.
Ingredients
per unes 4 persones:  250 grams d’arròs basmati
(va millor), un bon assortit de rúcula (o canonges o enciams diversos), 1
alvocat, un grapat de nous, oli d’oliva, sal, pebre negre i vinagre.
1)    
Rento l’arròs dins un
colador i li passo 3 o 4 cops aigua i el coc a foc mig amb sal uns deu minuts en
els quals ...
2)   
Netejo la rúcula o
enciams. Tallo l’alvocat i trenco les nous. 
3)   
Refredo l’arròs i l’escorro.
4)   
En un bol barrejo l’arròs
amb tots els ingredients, amaneixo al gust i deixo reposar una estona abans de
servir.
Bon
profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| tallo l'alvocat | 
![]()  | 
| bullo l'arr`òs 10 minuts | 
![]()  | 
| trossejo les nous | 
![]()  | 
| refredo i escorro | 
![]()  | 
| i presento tot junt | 










Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!